Hello There, Guest!
View New Posts   View Today's Posts
Druid Mining Issue

  • 0 Vote(s) - 0 Average


10-01-2017, 11:13 PM #1
hastur99
Junior Member
**
Posts: 4 Threads:1 Joined: Sep 2017 Reputation: 0

Druid Mining Issue
Hi Vesper wanted to send this by Discord but don't have a cell phone.
I mentioned a couple of weeks ago how my druids (3) are jumping while mining ores. I think it tends to occur when there is another ore in near proximity. I did a video of it below. Also see log.
Any ideas? Thanks.
https://www.youtube.com/watch?v=mSQAI4by...e=youtu.be


Attached Files
.html   1 Oct 2017 08H46.log.html (Size: 2.58 MB / Downloads: 6)

10-02-2017, 06:01 PM #2
Vesper
Founder
*******
Posts: 3,595 Threads:343 Joined: Nov 2015 Reputation: 36

RE: Druid Mining Issue
Please read my signature, also try the 7.1.9beta, it doesn't look right and I clearly never had this issue.

However, it looks like the bot says you're stuck, and that could be because of bad injections due to being in Full Screen, please use "normal windowed" mode as the signature says.



TheNoobBot wont work ? Make sure to read this topic (EN) ! It resolves most of problems/crash/freezes.
TheNoobBot ne fonctionne pas ? Lisez ce sujet (FR) ! Il vous aidera à résoudre la plupart des problèmes/crash/freezes.

Join TheNoobBot's Discord server today ! World Quests OPEN project !

10-02-2017, 08:52 PM #3
hastur99
Junior Member
**
Posts: 4 Threads:1 Joined: Sep 2017 Reputation: 0

RE: Druid Mining Issue
(10-02-2017, 06:01 PM)Vesper Wrote:  Please read my signature, also try the 7.1.9beta, it doesn't look right and I clearly never had this issue.

However, it looks like the bot says you're stuck, and that could be because of bad injections due to being in Full Screen, please use "normal windowed" mode as the signature says.

Same issue with beta just tried it. FWIW the issue is isolated to druid only... not sure if you recently tested that specific class with Travel Form farming mines. Anyone mounted is fine.

I have the same issue on two different computer systems (and three different accounts / druids). I looked at it some more and it does indeed only occur when there is another node in the area to mine. If there is nothing in the area then the take off is nice and smooth no issues. I can reproduce it 100% by stopping the bot, going near a mine in normal form (standing) then starting the bot. It will jump a couple times and fly there or jump a bit then try and run there.

I will look through your sig in any case.

10-02-2017, 10:16 PM #4
hastur99
Junior Member
**
Posts: 4 Threads:1 Joined: Sep 2017 Reputation: 0

RE: Druid Mining Issue
P.S no I don't use fullscreen just windowed mode. I didn't think you could bot with fullscreen (I couldn't with HB).

10-03-2017, 10:47 AM #5
Vesper
Founder
*******
Posts: 3,595 Threads:343 Joined: Nov 2015 Reputation: 36

RE: Druid Mining Issue
" I looked at it some more and it does indeed only occur when there is another node in the area to mine."

This is more important to know Smile


All my test included druid/travel form, I'll review the multi-node in area thing.



TheNoobBot wont work ? Make sure to read this topic (EN) ! It resolves most of problems/crash/freezes.
TheNoobBot ne fonctionne pas ? Lisez ce sujet (FR) ! Il vous aidera à résoudre la plupart des problèmes/crash/freezes.

Join TheNoobBot's Discord server today ! World Quests OPEN project !

10-03-2017, 10:29 PM #6
hastur99
Junior Member
**
Posts: 4 Threads:1 Joined: Sep 2017 Reputation: 0

RE: Druid Mining Issue
(10-03-2017, 10:47 AM)Vesper Wrote:  " I looked at it some more and it does indeed only occur when there is another node in the area to mine."

This is more important to know Smile


All my test included druid/travel form, I'll review the multi-node in area thing.
Ok great thanks! Smile




Forum Jump:



Users browsing this thread: 1 Guest(s)